Te Koop.

 

Ik ben weer aan het rommelen met van alles en dan heb je af en toe wel wat over wat je dan te koop aan kunt bieden, nu heb ik de volgende spullen over of kan ik voor u maken.

 

Ik heb hier nog een condor 2 Mtr. setje over die ik bijna niet meer gebruik die condor is incl. slede, peiker Mic. en peiker speaker.
Voor de prijs van 45 Euro mag die van eigenaar wisselen.

 

Ik heb zo ook nog een Alinco DJ-596 MK2  Portofoon over en ook die mag weg voor 85 euro.

 

 

Dan ben ik bezig geweest met Endfed of afgestemde eindgevoede halve golf antennes, deze zijn mij zo goed bevallen dat ik er verschillende gemaakt heb en ik kan ze ook voor u maken als u daar zelf geen heil in ziet.
Ik doe dit puur uit hobby en om mijn materiaal terug te verdienen dus hoef ik niet de hoofdprijs te hebben voor deze antennes.
Ik kan ze maken voor 10Mtr. 20Mtr. 40Mtr. of een multiband voor alle 3 de banden samen.

Ik ben nog wel bezig met andere antennedraad en ik heb ook al verschillende kastjes uitgeprobeerd ik zal ze leveren met de witte vierkante kastjes.
Hieronder een paar foto's van een paar eindgevoede antennes.

Dit is een multiband endfed voor de 10,20 en 40 Mtr.

 

Hierboven en naast een 10Mtr. eindgevoede halve golf met het nieuwe kastje        

 

En tenslotte nog een voor de 40 Mtr. ik heb er ook voor de 20 Mtr. Maar daar heb ik nog geen fotos van, het kastje is hetzelfde alleen de inhoud verschilt en de antenne lengte is anders.

                                                                                                               

Dit zijn ideale antennes, ze zijn afgestemd dus u heeft geen tuner nodig, gewoon coax er aan en gaan met die banaan, ze zijn over de hele band onder de 1 op 1,5 ze zijn klein makkelijk mee te nemen want ze wegen ook bijna niks en je kunt ze zowel vertikaal als diagonaal als horizontaal weghangen en het werkt.

Zie ook mijn testverslag onder het kopje Antennes op mijn site.